P1120851 (3) ()

Päätin raivata tiivistetyllä työaikajärjestelyllä leipätöistä tilaa kalenteriin ja pyhittää toistaiseksi jokaisen perjantain viikossa sille, mikä kiinnostaa eniten: uuden opettelu  ja tilannekohtainen, mikrotason yrittäminen.

Olen tehnyt viimeisen vuosikymmenen IT-hommia niin konsulttina kuin valtion virassakin (lähinnä SAP ja Microsoftin tuotteet), mutta viime aikoina olen liukunut epämääräisen digitalisaatiotyön suuntaan. (Tarkemmat lisätiedot: CV)

Sivuosumia ja kaikenlaisia työ-ja firaabeliprojekteja on myös lukematon määrä – Viime viikolla rakensin otsonigeneraattorin, eilen perustin ensimmäistä kertaa rekisteröidyn yhdistyksen.

Kaipaan aina uusia projekteja ja koen intohimoa ongelmanratkaisua ja optimointia kohtaan. Aina voi parantaa, aina voi leanata vähän lisää!

Pidän esiintymisestä ja itseni ilmaisemisesta kaikilla mahdollisilla tavoilla valokuvauksesta runoiluun tai kaskujen laskutteluun ja miksei myös lauluun -jopa tanssiinkin!

Tarjoan siis työpanostani sinulle tai yrityksellesi uusia kokemuksia ja uuden oppimista vastaan. Jos tämä ihmeellinen tarjous sai sinut kiinnostuneeksi, niin ammu vaikka sähköposti minulle osoitteeseen me@artopennanen.com.

Listan TET-varauksista voit tarkistaa täältä.